Blogger Backgrounds

Followers

Monday, 25 April 2011

MY NEW LIFE

Nie lah cite2 akue slame nih… kadang nawaitu akue tringin naa jadie seorang model…tapie rupenye akue lagie minat tok jadie PHOTOGRAPHER !

Akue seorang yg simple… akue di kenali sebagai CIMET di SMK BANDAR PUTRA SEGAMAT...atau nk dikatekan semue budak SMK BP akan kenali akue terutame pelajar2 form4 sebab akue kaki gaduh =.=’

But now daa slow sejak akue jmpe kwan2 baru yg gile2!! Don’t wolly…akue akan update lagie pade mase akan dtg dengan pic2 kawan2 baik aku!

Thanks kat noya sebab knal kan akue ngn ebbudak nih ! akue saygs kaw lahhss!!!

For PIERA kaw xpayah nk sedeyh2 lagie k… don’t wolly lah about TUAH tu…die mmg daa xpk kaw lah yunk ! akue xnk kaw jadie mcm akue tiap2 are nanes ! akue taw kaw sygs die…tapie die……. Kaw pk k sygs….

PERMULAAN KEHIDUPAN BARU AKU :DD

No comments:

Post a Comment